Urnik + Cenik

JOGA ZA UTRUJENE

Torek 20:00-21:00 na Zoomu.

JOGA ZA ČAROBNICE

Četrtek 18:30-19:30 na Zoomu.

CENIK

5 obiskov: 45€
9 obiskov: 70€

Obiske je potrebno izkoristiti v 6-ih tednih od datuma nakupa.

Plačilo se izvede z nakazilom na TRR.

Cene ne vključujejo DDV na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost.

PRIJAVA

Piši mi na info@skodelicajoge.com

Zakaj online?

Online joga. Cringy AF. Paranoja, da učiteljica ne vidi, ali položaje izvajaš pravilno. Pa še… Po celem dnevu računalnika? Resno??

Utemeljene skrbi. Naj te pomirim – flow, ki ga delim s tabo, sestoji iz nežnih položajev, pri katerih se ne vprašaš, ali jih izvajaš prav ali narobe, temveč ali se čutijo v tvojem telesu dobro ali ne. Pri tem je blagodejno zapreti oči. Pa še svetlobi ekrana se izogneš – terna!

Poleg tega bomo izvajali joga nidro. Mogoče vmes zaspiš. In, zahvaljujoč tehnologiji, po koncu prakse ne rabiš vstati, temveč nadaljuješ počitek. Med nidro lahko smrčiš. In če kakšnega spustiš – nikogar ne bo motilo. Pa še mantre. Moja ljubezen. Ja, bedno je, da se ne bo slišalo skupnega petja. Ampak po drugi strani: poješ lahko z močjo in dramatičnostjo Adele. Ali pa mrmraš. Ali pa le poslušaš. Spet: nič skrbi o tem, kaj bodo drugi porekli na tvoj glas.

Manj pritiska in nepovabljenih misli na deseto potenco, am I right?

Joga za utrujene

Poznaš tisti občutek, ko je za tabo grozno dolg in naporen teden, pa je šele torek? A namesto zaslužene enourne masaže te čaka še kuhanje, zalivanje rož (ker se ti za vikend ni dalo) in preudarjanje, ali je ta stopnja utrujenosti normalna za tako mladega človeka.

Kaj pa, če si pokloniš počitek, ki je veliko krepčilnejši od scrollanja? Predstavljaj si, da se iz glave (kjer si že ves dan) vrneš v telo, (končno) globoko zadihaš in pretegneš zasedene ude.

Počitek je tvoja PRAVICA, ne nagrada za produktivnost. Ja, s počitkom lahko še povečaš svojo učinkovitost pri delu. Ampak ne počivaj zato. S skodelico joge za utrujene počivaš za srečno, zdravo in lepo zaokroženo izkušnjo bivanja na Zemlji.

Joga za čarobnice

“Naša kri želi zapeto svojo pesem, starodavna melodija kliče v ples življenja.” – Romana Ercegović

Čarobnice s(m)o ženske, ki verjamemo v intuicijo in naravo ter čutimo moč cikličnosti, tudi v linearno naravnani družbi.

Kaj je “Joga za čarobnice”? Bomo čarale? Itak. Žrtvovale jagnje? Noup. Častile satana? Not really. Častile bomo sebe. Častile žensko, čarobno v svoji večni spremenljivosti, kreativnosti  in MOČI. Častile in praznovale skozi spokojno nidro, nežen flow in prisluškovanju telesu ter blagemu šepetu globokih plasti srca.

Bomo pozdravile sonce? Kdaj pa kdaj. Pa ne samo sonce. Prekipevam od navdušenja nad tem, da ti bom predstavila še funky jogijske vaje, kot so pozdrav luni, pozdrav zemlji in pozdrav maternici.

Ne. Razen v glavi. 😉

Več na blogu.

Podroben opis prakse pri Skodelici joge najdeš tukaj.

Za tiste, ki so odprti za jogijske vaje onkraj fizičnih položajev in ne iščejo le različice telovadbe.

Joga, ki jo delim sama, ni primerna za:

  • ljudi s poškodbami hrbtenice,
  • ljudi, ki imajo težave s srcem in ožiljem in
  • ljudi, ki iščejo le način za razgibavanje in jih ostali elementi jogijske prakse ne zanimajo.

Potrebuješ:

  • joga blazino, ki je lahko tudi brisača,
  • tople nogavice, da te ne zazebe,
  • udobna oblačila,
  • odprto glavo.

Vsako vadbo posnamem in posnetek pošljem vsem prijavljenim. Dostop do posnetka je možen 6 dni oz. do naslednjega srečanja.

Če se med gledanjem posnetka pojavijo dodatna vprašanja, sem pa tudi vedno dosegljiva, da jih razjasnimo.

Težavnostna stopnja je začetna do srednja, večina udeležencev je začetnikov.

Če imaš kak dan z določenim položajem težave oz. ti ne ustreza, ti ga lahko nemudoma ustrezno prilagodim, da od njega dobiš vse blagodejne učinke tudi v tebi bolj prijazni verziji.

V zvezi s poškodbami mi piši na info@skodelicajoge.com.

V zvezi z nosečnostjo mi piši na info@skodelicajoge.com.

Razumem. Pošlji mi svoje vprašanje na info@skodelicajoge.com in odgovorila ti bom v najkrajšem možnem času!